Smördegspuffar med getost och fikon

Smördegspuffar Med Getost Och Fikon

1 peoples

Ingredienser

  • 1/10 frp 027smördegsplattor (250 g)
  • 20 g 044getost
  • 1 st 050fikon
  • 1 st 020valnöt/er
  • . st 034ägg
  • 0,05 dl 013flytande honung

Instruktioner

Gör såhär:

  • Tina smördegsplattorna. Kavla med lätt hand ut plattorna så att du får ut 3-4 cm rutor på varje platta.
    Lägg en bit chèvre på varje ruta (täck inte hela), en tunn skiva färskt fikon och en valnötskärna. Pensla med ägg och ringla lite flytande honung över.
    Grädda mitt i ugnen på 200°C cirka 10 minuter tills smördegen höjt sig och fått fin färg.
    Garnera eventuellt med färsk timjan och smula lite mer getost över.

Passande glögg