Minipaj med getost och fikon

Minipaj Med Getost och Fikon

1 peoples

Ingredienser

  • 66 g 026filodeg
  • 1 st 050fikon
  • 2,5 g

    052spenat

  • 17

    g

    044getost

  • 0,5

    g 039smör
  • 1/3

    st 034ägg
  • 0.17

    dl 035mjölk
  • 023salt
  • 025svartpeppar

Instruktioner

Gör såhär:

  • Lägg fikonen i blöt i ca 10 min.
    Blanda ihop äggen med mjölken och krydda med en nypa salt och peppar.
    Häll av vattnet från fikonen och skär ner dem i grova bitar. Blanda ihop fikonen med getost och spenat i en skål.
    Klipp filodegen i rutor Lagom stora att klä insidan på muffinsformarna med.
    Pensla varje ark med lite smält smör och lägg sedan 3 st ark i varje muffinsform.
    Fördela getoströran jämt i varje form och häll lite äggstanning över så att det precis täcker. Grädda i ugn på 175 grader i ca 15 min.

Passande glögg